EHBO bij evenementen

Bij diverse evenementen wordt een beroep gedaan op onze vereniging.
Voor veel evenementen is het verplicht om EHBO-ers aanwezig te hebben, en hier willen wij als vereniging dan ook
graag aan meewerken.

Wij vragen voor deze dienstverlening een vrijwillige bijdrage van € 15,00 euro per EHBO-er, per dagdeel.

Voor commerciele instellingen geldt een bijdrage van € 50,00 euro per EHBO-er, per dagdeel.
Deze bijdrage gebruiken wij om onze EHBO-tassen aan te vullen, en up-to-date te houden.

Organiseert u ook een evenement waarbij de aanwezigheid van EHBO-ers gewenst is, dan kunt u een aanvraag hiervoor
doen via het contact-formulier, of door contact op te nemen met Patricia Labruyere (06-18110482).

Let wel: U kunt alleen een beroep op ons doen voor evenementen die in Oostkapelle plaatsvinden.
Bij evenementen buiten onze regio dient u contact op te nemen met andere EHBO verenigingen.

Bijgewerkt: oktober 21, 2017